Jumaat, Januari 01, 2010

>Selamat Tahun Baru<

Assalamualaikum semua....
Selamat tahun baru 2010!!!!

Kalu dipikirkan , tahun baru hijrah dengan tahun baru masihi sama kan harinya,
iaitu hari Jumaat,atau dalam BI Friday..Weekend 3
Hissh,takut pulak rasenyer,sebab hari jumaat adalah hari yang akan berlakunya kiamat...
(statement tu diciplak dalam buku PAI form 1,sebenarnye bukan dari buku,tapi dari otak...SmileGoofy)
Huhu,bagus lar tu,memang betul Allah dah kate,Hari Jumaat tu penghulu segala hari...
Dan ia adalh hari penghulu untuk tahun 1431 Hijrah dan tahun 2010 masihi...

Ok,ok,sempena tahun baru starting hari ni,saya nak buat statement skit...

Making A WishSaya akan mengubah diri saya sepenuhnya mulai HARI INI...

Huhu,itulah azam saya untuk tahun ni,haha....

Hmm..esok dah kene pegi asrama..
Car 5

Malasnyer la..
Sleepy

Kne kemas barang...
DeskBed

Adoi la........
Depressed

Saye x kisah pon sebenarnye..

Tapi aper yang saye kisah nye surat sekolah..
Mail

Persoalannyer kenape x sampai2 lagi?
Why

Hissh...geram betul!
Mad

Okeylah,itu jer nak cakap rasenyer....
That's All

Korang doakan saye berjaye
Thumbs Up untuk tahun ni erh...Eyebrow

Assalamualaikum
Waving....
Name Graphics

1 comments:

Ahmad Zulfadhli berkata...

selamat tahun baru dan selamat belajar adawiyah.. :D