Isnin, Mac 29, 2010

I love My Job! :)

Assalamualaikum....
Lamenyer tak bukak blog ni...
Rindu pulak.. :D
Tapi kat umah dah kena potong talian streamyx... T_T
Dan post ni pon saya taip kat makmal komputer sekolah..
Pasal jawatan baru saya ni...
I love it sooo much.. :D
Bilik tahun ni lagi best dari yg tahun lepas....
Maklumlah tahun ni ader pustaka baru kat SMAASZA...
Tapi dalam jadi pustakawan pun saya jadi AJK Ko-op..
Tahun ni bakal jadi tahun TERsibuk buat saya...
Hahaah...
Biler tengok kak2 form3 study HARD GILER...
rasa2 maser form2 ni pon dah kene tempias...
Terpaksa ulangkaji yang form1 semula..
Huhuhu....
Sebelum masuk sesi form2...
tak dapat bayangkan bagaimana kat sekolah....
nak berhadapan ngan adek2 form1...
Tapi sekarang...
rasenyer lagi best kalau ader adek2 ni...
Especially budak bilik saya...
Diorang tak la buat hal sangat cam sesetgh form1 lain...
Dan sampai sekarang...
Saya masih tak percaya...
Yang saya ni FORM2!
HAAAAAAAAAAAAAAH..
Dan disebabkan tahun ni saya sibuk skit (rase nye over-busy)
kalau saya tak sempat nak layan korang..
sori yer..
Memang dah terover busy(saya serius ni!!)
Nak cerita la satu kisah ni...(kisah ker?)
Haritu saya,Tehah and Kak Piyah(KITORANG ajk kO-OP)
Terpilih pergi Seminar Ko-op Anjuran ANGKASA
Kitorang pergi pon sebab kena ambik cenderahati jer..
Cenderahati Bank Rakyat...
Cenderahatinyer Tupperware dgn tabung Kelab Nuri Bank Rakyat
Aper diorang ingat kitorang ni budak kecik ker!?
Huhh...
Oklah teacer nisah dah suruh tutp PC...
So terpaksalah saya turn off..
Sehingga Berjumpa lagi..
Assalamualaikum...
:(:
Name Graphics

0 comments: