Rabu, September 08, 2010

Jumaat Raya!!!

Assalamualaikum...

Huhuhu..syukur rasenye...sbb rasydan x jadi dduk kat KMC..

Sebab nurse pon cuti raye..

Tersengih2 sambil menayangkan 2 gigi kapaknyer yg baru tumbuh 2 bulan lalu...

Umi Pon Cakap yg Rasydan dah b'tambah baik..

Tak padan dgn ke'debek'kannyer, makanan pon x nak sentuh..

Cuma makanan ringan jer die layan..(Baby ape la ni..)

Okeylah,berbalik pade tajuk utama kita..

Rasanyer sume org dah tahu pasal ni...

Hmm..bersempena hari raye ni la kan..

Nak bagi la kad raya kat korang beserta beberapa soalan muhasabah diri..

Saya akui kad ni hodoh jer sebab buat ala kadar je...(lagipon ni pon guna paint jer..)

1)Adakah anda merasakan diri anda sudah menghabiskan masa dgn baik di dalam bulan barakah ini?

2)Adakah anda berasa sedih disebabkan Ramadhan bakal meninggalkan kita ataupun berasa sangat gembira kerana Hari Raya bakal menjelang tiba?

3)Adakah anda menunaikan solat terawih setiap malam?(keuzuran x dikira)

4)Adakah anda merasakan diri anda mendapat anugerah malam lailatul qadar?

Itu sahaja yg saya nk tulis hari ni...

Harap korang dapat copy-paste kat blog korang..

Selamat Hari Raya dan Assalamualaikum ....
Name Graphics

1 comments:

Coretan Cinta Qaseh~ berkata...

ada,camner saya nak follow awak nih...follower awak a muncul2 pun..lama saya tunggu....