Sabtu, November 05, 2011

Just Didn't Realize How Fast The Time Flies...

Assalamualaikum....

Huh..lama sungguh tak buka blog ni...
Lebih kurang 6 bulan..(lamanya!!)
Nak buat macam mana..
SEBELUM NI..
Internet tak ada kat rumah..
Kena fight for PMR dulu..
Baru sekarang ada peluang nak active semula..

For all my visitors and followers...
Thanks sebab korang semua dah bagi saya support..
Untuk aktif semula...
I'm really sorry...
Kalau ada mesej tak berbalas...
Undangan follow tak dipenuhi..
Dan sebagainya...
Minta maaf sangat-sangat...

Sekarang pun....
I'm still unaware that...
Masa begitu cepat berlalu...
Terasa bagai baru semalam menerima result UPSR...
Hmmmm......

Mungkin....tu saja yang mampu saya coretkan setakat ini...
Entah bila pula saya akan menaip lagi....
Kerana peluang saya untuk online kali ini diberikan oleh mak saudara saya....
Lain kali entah siapa...

Sehingga bertemu lagi...
Assalamualaikum.....




Name Graphics

0 comments: